Inte lätt att vara på topp

oktober 12th, 2012

Nu har jag varit riktigt rejält förkyld i en dryg vecka, inte kul alls om man är egenföretagare kan jag berätta. Jag har ställt in möten som skulle gett mig framtida inkomster, knappt orkat fakturera tidigare jobb och än mindre skriva kursplanen för Meet & Concrete organisationsutveckling som börjar nästa vecka. Tur att man har det mesta i huvudet vid sådana här tillfällen och det är bara att hoppas att mina listor blivit påfyllda som de ska!

Denna risiga vecka har jag dock lyckats att få upp den nya hemsidan för Meet & Eat nätvävsluncher för företagande och styrande kvinnor. Känner mig rejält nöjd med både det estetiska och med innehållet. Meet & Eat har funnits i tre år i Göteborg och har nu äntligen fått luft under vingarna nog för att flyga till Stockholm! I Stockholm kommer Katarina Widoff från Kommunikationsfabriken att vara gruppledare vilket är så roligt då vi under flera år funderat på hur vi ska samverka då våra verksamhetsområden är så lika. För det är så jag jobbar! Istället för att se att OJ, här finns det en svår konkurrent, så letar jag samverkansmöjligheter. Nu har vi äntligen inlett vårt samarbete vilket känns så roligt! Vi hoppas på att komma igång även i Malmö inom några månader!

Meet & Eat började 2009 i Göteborg som en enkel lunchidé, två företagande kvinnor emellan. Lunch på fredag? Ja men då säger vi det! Klockan 12.30? Aldrig kunde vi väl då ana att denna helt ordinära lunch skulle komma att utvecklas till en verksamhet med förgreningar över hela landet samt att bli ett registrerat varumärke! Sista fredagen i månaden har sedan dess företagande och styrande kvinnor i Göteborg träffats för att äta lunch, fördjupa sina kontakter samt utöka sitt nätvävande. Att ta Meet & Eat till Stockholm(och Malmö inom kort!) känns så rätt, då jag vet att många efterfrågat dessa luncher även där! Nu håller vi tummarna för succé! 🙂

I veckan har jag dessutom fått lite press vilket är roligt! I GP skrevs det i söndags om mingel och nätverk och både Meet & Eat samt Meet & Greet Affärsnätvävande stod med! Tack för att du tipsade pressen om oss Mikael WahlströmCircus Communication! I onsdags tipsade Carina Månsson i sin blogg Nätverksambassadören om Egoprinsessa på vift så det tackar jag varmast för det med! Om härliga skånska Carina och våra gemensamma öden kommer du att få läsa mer om inom kort, för hon är en av mina helt fantastiska samverkanspartners! Hon driver bland annat Internet i Fokus, Bli Berörd och Nature Calling och vi driver gemensamt Netweaver där vi, några år före vår tid, vill hjälpa andra företagare att nätverka på djupet, att väva sina nät!

Nej, tillbaka till Iprén, pappersnäsdukar och nässpray!

 

Tjingeling!

 

PS! NEJ, vi får ingen sjukkassa heller…

 

Comments are closed.